GJESTEBOKA
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Hvis du er interessert i malekurs eller har noe annet "på hjertet" så skriv noen ord her, eller ta kontakt på andre måter. Det vil glede meg mye hvis du skriver en hilsen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Randi og Jarl., 15. okt, 2009
Hei Hans. Du er litt av en type, du imponerer stadig vekk. Hjemmesida di er bare toppers. Katti passet godt inn i samlingen av søte trøtte dyr. Her har vi det bra, men du vet, det er ikke store varmen her. Lenkter etter varmen, men vi har så mange barn som må passes frem mot jul at det går nok ikke før jul i år. Hilsen og klen til deg.


E-post:
Hjemmeside: he-he
Skrevet av Britt Synøve Jensen, 10. okt, 2009
Heia Hans. Det va da artig å se at du har fått med noen av dine"flinke"elever på kurset. Vi hadde det skikkelig artig der, og jeg regner med at det blir en ny runde når vi kommer nedover i slutten av november. Hvilke tid jeg ønsker på kurset får jeg se når vi kommer ned.Skal være der til 31.mars 10, så jeg har god tid altså.Ellers så får vi snakkes og ha en skikkelig god høst til vi ses. Klem fra Britt Synøve


E-post:
Hjemmeside: www.brittsynoveshobbyer.com
Skrevet av Birgit Parmo Meijer, 21. aug, 2009
Hei Hans
Takk for sist!
Ja nå er jeg inne om din hjemmeside her. Det er artig å se den og spesielt at se her i gjesteboken at du kan glede og inspirere så mange.
Du må hilse Anne-Grethe mange gange. Jeg ta'er kontakt snarest.
De beste hilsner Birgit


E-post:
Skrevet av Anita, 20. jul, 2009
Hei!
Tusen takk for et givende og spennende kurs i Kastneshamn forrige uke.
Nå er det mandag, ny uke, nye muligheter.
Malte mitt første selvstendige landskapsmaleri nå i helga, ved bruk av de flotte teknikkene vi lærte på kurset. Hadde aldri trodd at det skulle vise seg å være så "enkelt". Men jeg vil lære mer, så det blir nok flere kurs på meg også etterhvert.
Nå skal det øves, øves og atter øves.
Bare sett meg på lista for neste års kurs, Hans. Jeg kommer!
Klem fra Anita!


E-post:
Skrevet av Karin Akselsen, 18. jul, 2009
Jeg står og ser på mitt spisebord som akkurat nå er fylt med tre ferdige og to ikke helt ferdige malerier fra inneværende uke. Den “store” produksjonen (til meg å være) skyldes denne ukas svært inspirerende oljemalekurs i regi av deg Hans :) Etter at jeg begynte å male i 2004 har jeg nå hatt et par års tørke hvor inspirasjonen har vært til dels fraværende. Jeg kjenner at kurset ditt har endret denne tilstanden. Du har lært meg nye teknikker og fremgangsmåter jeg ikke ante fantes. På turen hjem fra kurset i Kastneshamn studerte jeg skyer, fjell, trær og bølger på en helt annen måte enn før.
Tusen takk! Vi møtes nok igjen på et senere kurs, kanskje allerede neste sommer.


E-post:
Skrevet av Nina L. Walthinsen, 30. jun, 2009
Hei Hans!
Fikk tips om denne hjemmesiden din fra en venninne. Har jo lurt på hvor du er blitt av. Husker deg godt da du holdt til vis a vis Krane her i Tromsø. Jeg går med en konstant malelyst i magen, men trenger en "buffer" til å komme i gang. Har tatt et helgekurs for ca to år siden hos avdøde Kristin Kjelstrup, og hadde meldt meg på et nytt før hun forlot oss på så tragisk vis. Nå lurer jeg på om det finnes noe håp om at du har tenkt å kjøre noen kurs her i Tromsø til høsten? Det ville gledet meg svært!
Du må gjerne kontakte meg på e.post så kan vi evt. kommunisere. Ha en fortsatt vidunderlig sommer!
Vennlig hilsen Nina L. Walthinsen


E-post:
Skrevet av Katarina-din gamla elev, 19. mai, 2009
Många gratulationer i efterskott (17 maj), Hans!!!
Jag har nu länkat dig till min hemsida!
Vänliga hälsningar,
Katarina


E-post:
Hjemmeside: www.katarina-erasmie.se
Skrevet av Bente Slettli, 11. mai, 2009
Hei Hans!!!
Kjempefin side du har her, er mektig imponert!!
Lykke til videre med kursene!!
Klem fra ditt søskenbarn på Karmøy


E-post:
Skrevet av Tore Gaustad, 4. mai, 2009
Hallo Hans
Takk for et godt grunnlag som du ga som malelærer vinteren 1991 da jeg gikk på kurs hos deg.Vi lærte mye om farger og fargeblanding og det er kanskje min styrke idag.
Jeg bor i Fredrikstad nå og er leder av "Fredrikstad Paletten" og vi har hatt mange ulike kunstnere som veiledere,men de fleste av oss er og blir amatører og det er en trøst når en ser hvor mye bra som blir produsert idag og særlig av de unge.Men vi står på og skal ha 25 års jubileumsutstilling i september ved Gressvik Menighetssenter ,som er en bra overlyssal,-og da håper vi salget går strykende.
Hilsen
Tore Gaustad
Din Gamle Elev


E-post:
Hjemmeside: www.toregaustad.com
Skrevet av Mariann Johansen, 29. apr, 2009
Hei Hans!
Hyggelig å se at du driver på ennå. Det var jo du som bidro til at vi i Tromsø hadde mulighet til å få tak i kunstnerutstyr og kurs.Etter hvert dannet du flere maleklubber som møtes en gang i uken for å male sammen. Dette var jo utrulig bra og vi stortrivdes i klubben.Du veiledet oss og vi fikk være der om kveldene å male. Den klubben jeg var medlem i er ennu i drift. Jeg flyttet til Oslo da jeg satses på kunsten og tok utdanning. Dette har jeg deg å takke for.
Jeg anbefaler kursene dine til andre som måtte å ha lyst til å prøve seg med maling.Lykke til med kursene. Hilsen Mariann


E-post:
Hjemmeside: www.mariannjohansen.net
Skrevet av Katarina Erasmie, 20. apr, 2009
Tänk, så koseligt att jag fant din hemsida, Hans! Efter alla dessa år. Du var min allra första målarlärare, högt uppe i Tromsö. Där satt jag, med kragen min, i ateljén din på Grönnegata 14.
Det var du som lärde mig måla vatten (jag har fortsatt den oljemålningen kvar, i min ateljé, som du hjalp mig med). Inte visste vi då, för 18-19 år sedan, att du skulle bli boende i paradiset, och hålla kurser därfra, och att jag också skulle ha konstnärskapet som yrke!
Många varma hilsener,
Katarina Erasmie


E-post:
Hjemmeside: www.katarina-erasmie.se
Skrevet av Rita Hoff, 25. feb, 2009
Gleder meg til kurs hos Hans i juli, men vet ikke om jeg kan reise 13. eller 20. juli. Dette snakker vi om senere. Da håper jeg å kunne delta på Canari-treffet i Kastneshamn 30.07. til 1.08.
Hjertelige hilsener fra Rita


E-post:
Skrevet av Erna Stensrud, 23. feb, 2009
Hei. Så fin hjemmeside du har. Kan du være så snill og gi Anne Grete en beskjed og si tusen takk for knappene jeg fikk for en stund siden. De er og blir brukt. Ha en god dag. Flinke folk som maler. Hilsen Erna


E-post:
Skrevet av Grete Bang, 19. feb, 2009
Heia Hans,ser at du har det veldig flott på Gran Canaria.Koselig at du driver med maleundervisning der nede,du er jo en flink læremester.Ser av bildene dine at du har hatt kursdeltagere fra malerklubben vår i Tromsø,Aurora malerklubb.
Hilsen fra Grete


E-post:
Skrevet av Kari-Unn, 12. feb, 2009
Hei Hans,
Så hyggelig at du har funnet deg tilrette i Gran Canaria. Laila ba meg gå inn på din netside. Den er meget imponerende. Jeg brukte å stikke innom butikken din i Tromsø for å kjøpe kunst materialer når jeg var i byen. Jeg maler blomster, men så bor jeg i California.
Lykke til. You look very happy!
I am very happy for you. You made the right choice.
Hjertelig hilsen
Kari-Unn Paye


E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE