GJESTEBOKA
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Hvis du er interessert i malekurs eller har noe annet "på hjertet" så skriv noen ord her, eller ta kontakt på andre måter. Det vil glede meg mye hvis du skriver en hilsen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Dagfrid Buland, 23. des, 2017
Hei Hans. Takk for sist,savner maledagene hos deg.Jeg ønsker deg og Anne Grethe God jul og godt nytt år.Hilser også fra Ola


Skrevet av Gunnlaug (fra Hammerfest), 8. nov, 2017
Hei, Hans. Du har virkelig en flott hjemmeside. Her finnes ihfotmasjon om Arguineguin, oppskrifter og vakre arbeider som er produkter fra kursene dine. Ser at du fortsatt holder kurs. Det gleder meg. Nå er vi på plass i Patalavaca. Vi sees. Vennlig hilsen Gunnlaug og Arild


E-post:
Skrevet av Mette Helseth, 3. nov, 2017
Spennende bilder! Takk for titten 😊


E-post:
Hjemmeside: Trondheim
Skrevet av Britt Synøve, 21. jun, 2017
Hei Hans og Anne Grete. Håper dere har det bra. sender bare en lite sommerhilsen til dere.


E-post:
Skrevet av inger.Lise Färber, 12. apr, 2017
Hei .Hvordan går det har du fått opperasjon.Tenker på deg/dere.God påske.Håper du er påbeina igjen tilhøsten.Klem fra meg til dere 2.


E-post:
Skrevet av Dagfrid Buland, 18. mar, 2017
Hilsen fra Dagfrid og Solveig. God bedring. Hilser også til Anne Grethe


E-post:
Skrevet av Inger Lise Färber, 6. feb, 2017
Hei vennen min.Kan du sette meg opp på kurs den.13.Håper det går greit.Sender deg mld. På tlf.hvis det blir forandring.hvis du ikke hører noe så kommer jeg den 13.Klem hils Anne Grethe.Hilsen Inger Lise


E-post:
Skrevet av Inger Lise Färber, 18. nov, 2016
Hei Hans,Jeg venter til etter jul med kurs.Vi skal til Norge i jula dette året ,lenge siden vi har feiret jula hjemme.Så jeg sender deg beskjed når jeg er klar til å komme til deg.Stoor klem fra meg og hils Anne Grethe.


E-post:
Skrevet av Gunnlaug Bjerkli, 18. des, 2015
Den var kjempegod - din oppskrift på Cajun-torsk. Vi hadde med oss torsk fra Barentshavet, og nå fikk den smakfullt følge. Gjestene koste seg, og med avkjølt rosévin i glassene ble det et festmåltid. Vi sees i januar. Ønsker deg og Anne Grethe en riktig God Jul.


E-post:
Hjemmeside: Box 26 9615 Hammerfest
Skrevet av Reidar Lund, 25. okt, 2015
Hei. Har gått på et malerkurs hos deg i Tromsø for mange år siden,men har malt lite og tenker og ta et nytt kurs til vinteren. Kommer nedover i Januar. Når har du en ledig plass for meg.


E-post:
Skrevet av inger lise , 15. okt, 2015
Hei Hans og Anne Grethe.Håper dere har det bra.Nå må dere komme dere nedover her er det nydelig temp. HER har vært veldig varmt men nå er det levelig.Da sees vi vel snart håper jeg.


E-post:
Skrevet av Brit selvik larsen, 31. mai, 2015
Artig å finne igjenn siden din her. har lettet etter den lenge. Kommer vi nedover så skal jeg hvertfall prioritere å gå på malerkurs med deg. Det var så gøy. Kjempeartig.


E-post:
Hjemmeside: Remviksvingen 19 Ålesund 6010
Skrevet av Wenche Randal, 12. mar, 2015
jeg skal til GC 19.dm og ei uke- med mitt barnebarn. Skal ikke på noe kurs nå med er det mulig bare å stikke innom- en dag i løpet av uken. Tenker et kurs noe senere .


E-post:
Skrevet av Håkon og Gerd, 22. feb, 2015
Hei Hans og Anne Grethe.
Takk for en flott middag hos dere. Det var hyggelig å hilse på dere og få se hvor dere bor. Vi var en tur til Las Palmas dagen før vi reiste hjem. Vi rakk ikke flere turer til Arguineguin. Gerd hilser


E-post:
Skrevet av Britt Synøve, 30. jan, 2015
Hans, hei og takk for sist. Vi blir 5 personer på kurset den 16. februar 2015.


E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE