"Cutty Sark" Verdens mest kjente seilskute. Malt i 2015.
VELKOMMEN TIL SIDEN MIN.

                                    
  
                  
LITT OM MEG OG KURSENE OG MALINGEN MIN.

Jeg heter Hans Kastnes  Er selvlært maler og startet å male på midten av 70 - tallet.  Jeg var tidligere sjømann, så skip og hav er et av mine favorittmotiv.   Ellers maler jeg landskap, stilleben, akt og litt portretter. Jeg tar gjerne imot maleoppdrag og som kursholder.

Jeg startet min karriere som lærer i oljemaling ved Friundervisningen i Tromsø i 1990 og -91 og har senere holdt kurser i eget atelier i Tromsø fram til 1999
Da flyttet jeg til Gran Canaria, fikk meg atelier og fortsatte med maling og kurser her, men nå (2018) har jeg flyttet tilbake til Norge.

Etter hvert har jeg skaffet meg en god del erfaringer, jeg behersker de fleste teknikker, også maling med kniv.  Jeg lærer deg også "String maling" og "Pouring teknikk", en forholds ny og populær måte å lage bilder på. Alle kan lære dette, det er en svært enkelt form for kunst, og en kan oppnå fantastiske resultater uten å bruke pensel.


En gammel mester sa en gang; "En lærer så lenge en har elever".
Hvis du liker å lage ting, - like å skape noe, - kom til meg så skal jeg lære deg å male. 

Kursene mine varer en uke, de starter mandag og avsluttes fredag. Prisen inkluderer den malingen du bruker på kurset, samt lån av pensler, palett, staffeli etc. Maleplater eller lerret kan du ha med deg eller kjøpe av meg.


Jeg starter kursene med å male et bilde så elevene ser fremgangsmåten.  Dermed får de en god start. 
Jeg tar bare 5 - 6 elever pr. kurs så alle får god hjelp.  


For påmelding og informasjon: 
e-post: 
hkastnes@hotmail.com
    

Mobil: +47 909 616 88  


Post- og besøksadresse:
Holmeidstranda 297,  6630 Tingvoll         

Eller skriv i "GJESTEBOKA",  da bli jeg glad.Legg gjerne siden inn på FAVORITTER så kan du se den senere, den blir oppdatert ganske ofte.


Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE